e
Banner

Etiketler: dhl express



Michel Akavi yerini Markus Reckling’e devrediyor


Yayın: 11-03-2013
Kategori: Havayolu

Dünyanın lider uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, Türkiye’de 14 yıldır Michel Akavi’nin liderliğinde sürdürdüğü başarılı faaliyetlerine Markus Reckling ile devam edecek. Michel Akavi, DHL çatısı altında görevine, Haziran 2012’de üstlendiği, DHL Express Fransa CEO’su olarak devam edecek.




DHL Express yine sektörünün en beğenilen şirketi


Yayın: 21-03-2013
Kategori: Lojistik

Dünyanın öncü hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express; Türkiye’deki güçlü konumunu koruma hedefi ile devam ettirdiği çalışmaları ile kazandığı ödüllere bir yenisini ekledi.




DHL’e En İyi İşyeri Ödülü


Yayın: 09-11-2017
Kategori: Dünyadan

Great Place to Work® ve FORTUNE tarafından düzenlenen araştırmaya dünya çapındaki 6.600 şirketten 10 milyonu aşkın çalışan katıldı. Sıralamada, çalışanların liderlik, organizasyonel kültür ve güven konularındaki bakış açıları değerlendirildi.
 




DHL Express’ten iki üst düzey atama



DHL Express’in Ticari Birimlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Ferhat Öçsel ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına ise Volkan Demiroğlu atandı.




DHL Express yeni dağıtım merkeziyle Brüksel’deki kapasitesini dört katına çıkardı


Yayın: 13-03-2018
Kategori: Depolama - Antrepo

DHL Express, Brüksel Havalimanı’nda resmi açılışını gerçekleştirdiği bölgesel dağıtım merkeziyle Brüksel’deki kapasitesini dörde katlıyor. Otomatik tasnif sistemi sayesinde 42.000 adede kadar gönderiyi işleyebilecek olan Brüksel Bölgesel Dağıtım Merkezi, şirketin karbon ayak izini de yılda 768 ton CO2 azaltıyor.




E-Ticaret B2B’yi dönüştürüyor


Yayın: 03-07-2018
Kategori: Lojistik

DHL’in Cranfield School of Management ile birlikte hazırladığı rapor, B2B şirketlerinin dinamik olarak büyüyen uluslararası e-ticaret alanında başarıyla rekabet edebilmeleri için izlemeleri gereken stratejilere dikkat çekiyor. B2B (işletmeler arası) müşterileri giderek daha çevik, ölçülebilir ve B2C (üreticiden nihai tüketiciye) benzeri bir deneyim beklentisi içinde. 




DHL SwipBox ile kargo bekleme dönemi sona eriyor


Yayın: 09-08-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: dhl express

DHL Express, kargo beklediği için evden çıkamayan, evde bulunmadığında gönderisine gecikmeli olarak ulaşabilen tüketiciler için hayatı kolaylaştıracak yeni bir hizmet başlattı. Akıllı dolap sistemi DHL SwipBox ile müşteriler kendilerine gelen gönderileri Aytemiz Akaryakıt İstasyonları’ndaki dolaplardan diledikleri gün ve saatte güvenli bir şekilde teslim alabiliyor.




DHL Express filosuna 6 Boeing 777 kargo uçağı ekledi


Yayın: 25-02-2020
Kategori: Havayolu

Uzun mesafe uçuş filosunu yenileyerek kıtalararası ağını güçlendiren DHL, en son teknolojiyle üretilmiş 6 yeni uçağı filosuna kattı. Yeni uçaklar aynı zamanda grubun karbon ayak izini iyileştirme hedefine de hizmet ediyor.  Uçaklardan ilki olan 777F tipi kargo uçağı, Cincinnati’deki operasyon merkezine ulaştı.




DHL Express 8 tane Boeing kargo uçağı sipariş etti


Yayın: 15-01-2021
Kategori: Havayolu

DHL Express ve Boeing tarafından bugün yapılan bir açıklamayla sekiz yeni Boeing 777 kargo uçağı sipariş edildiği duyuruldu. DHL Express, bu yatırımla hızla büyüyen uluslararası ekspres kargo pazarlarındaki müşteri talebini karşılamak için kıtalararası uçuş ağını genişletme yönünde bir adım daha atıyor. İlk teslimatın 2022 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.




DHL Express: E-ticarette büyüme dalgası başladı


Yayın: 30-03-2021
Kategori: e-ticaret

DHL Express’in yeni raporuna göre online B2B ticaret 2027’e kadar yüzde 70’ten fazla artarak 20,9 trilyon dolar seviyelerine ulaşacak (2019’da 12,2 trilyon dolar).